Autentificare / Creare cont
Search
 

Servicii de Scanare 3D

Flexibilitate pentru a vă satisface nevoile

4.jpg20171219-15889-h8osk6

În cei mai simpli termeni, scanarea 3D captează un obiect real și îl transformă într-un model digital. Echipa noastră de experți în scanare 3D, echipată cu hardware și software de top din industrie, vă oferă servicii de scanare 3D cu timpi rapizi de reacție. Putem oferi servicii pentru o gamă largă de industrii, inclusiv; inginerie, muzee, design industrial, artă, arhitectură și multe altele.

Pentru a primi o ofertă sau pentru a discuta despre cea mai bună soluție pentru cerințele dvs., trimiteți-ne o solicitare pe butonul de contact. Este important să includeți imagini ale subiectului dvs. de scanare propus, precum și orice cerințe specifice, inclusiv formate de fișiere, precum și utilizarea aplicației finale a datelor. Dacă este posibil, vă rugăm să menționați și termenul limită.

Înțelegem necesitatea de a fi flexibil atunci când este vorba de scanarea articolelor. De aceea oferim servicii de scanare 3D la fața locului sau opțiunea pentru dvs. de a vă expedia obiectul în studioul nostru din Cluj-Napoca, pentru ca echipa noastră să efectueze scanarea.

Tehnologia de scanare foloseste o lumina intermitentă (nu laser care poate fi dăunator pentru contactul uman sau care poate deteriora prin expunere obiectele Dvs) de asemenea cu ajutorul acestei tehnologii se poate realiza scanarea 3D fără a pune marcaje speciale sau „ținte” pe obiectul care trebuie digitalizat. Obiectele digitalizate se pot salva si exporta in format STL, OBJ, PLY, WRML, AOP, ASCII.

3d-scanner-EVA

Preț

Prețurile pentru scanarea 3D sunt de la 100 EUR/ora fără TVA pentru scanările efectuate în deplasare și de la 60 euro/oră fără TVA pentru scanările efectuate la studioul nostru. Prețul se calculează și se comunică înainte de scanarea 3D.

Fișierele digitale se pot importa în software CAD sau CAM pentru vizualizare 3D, postprocesare sau modificare – Catia, Solid Works, Pro Enginneer, RapidForm, Rhino3D, 3D Studio Max etc.

error: Content is protected !!