Autentificare / Creare cont
Search

Galerie

Capturăm momentele importante din viaţa de familie şi momentele de prietenie și aşa cum nu o face nici o altă tehnologie prin combinarea fotografiei și a imprimării 3D pentru a crea amintiri frumoase cu tine şi cu cei dragi. Printurile 3D Mini Me sunt o modalitate revoluționară de a surprinde cele mai importante momente din viața noastră. Un cadou perfect pentru cei dragi, familie, prieteni şi colegi de muncă!
camera red

Ședință foto 3D

 • O experiență specială te așteaptă în studioul nostru foto 3D. 100 de camere sunt concentrate pe tine pentru a captura imaginea ta în şedinţa foto 3D. O fotografie la 360 ° cu tine este efectuată în câteva secunde.
 • Procedura este ideală atât pentru copii cât şi pentru animale. Primul pas spre realizarea miniaturii tale Mini Me este complet !
laptop red

Modelare 3D

 • Apoi, imaginile tale vor fi editate profesional utilizând pachete de grafică tridimensională de către specialiștii noștri. Imaginea ta digitală 3D va reflecta asemănarea, atitudinea și originalitatea ta.
printare 3d red

Printare 3D

 • Imaginile 3D prind viață. Cea mai recentă tehnologie de imprimare full color 3D este utilizată pentru a aduce imaginea tridimensională înapoi în lumea reală. Voxel cu voxel, strat cu strat, portretul tridimensional prinde contur și se transformă în produsul final ca prin magie.

Prețuri

1:1810 cm*455 RON
1:1413 cm*615 RON
1:1215 cm*770 RON
1:1018 cm*980 RON
1:920 cm*1260 RON
1:725 cm*1660 RON
1:630 cm*2700 RON
1:535 cm*3900 RON

*Dimensiunile sunt orientative, calculate la scară pentru o persoană cu înălţimea de 180 cm

Pentru statuete cu dimensiuni de până la maxim 35cm, alte animale de companie sau cereri speciale, preţul este la cerere.

Preţurile includ TVA

1:185 cm*350 RON
1:118 cm*450 RON
1:910 cm*595 RON
1:812 cm*890 RON

Printurile 3D care sunt comandate ca half body sunt tăiate la ½ din scara modelului ales.

*Dimensiunile sunt orientative, calculate la scară pentru o persoană cu înălţimea de 180 cm

Preţurile includ TVA

1:153 cm*225 RON
1:95 cm*350 RON
1:68 cm*595 RON
1:412 cm*890 RON

Printurile 3D care sunt comandate ca portret sunt tăiate la ¼ din scara modelului ales.

*Dimensiunile sunt orientative, calculate la scară pentru o persoană cu înălţimea de 180 cm

Preţurile includ TVA

10 cm*600 RON
13 cm*800 RON
15 cm*1100 RON
20 cm*1590 RON
25 cm*2500 RON
30 cm*3450 RON

Copiii în braţele părinţilor beneficiază de o reducere de 60% din preţul printului 3D Full Body.

Copiii cu înălţime peste 120 cm şi cu vârste sub 18 ani beneficiază o reducere de 10% din pretul printului 3D Full Body.

** Câini, pisici

Pentru statuete cu dimensiuni de până la maxim 35cm, alte animale de companie sau cereri speciale, preţul este la cerere.

Preţurile includ TVA

Accesorii micișapcă, eșarfă, smartphone etc.100 RON
Accesorii mediiminge, vioară, poșetă mică etc.250 RON
Accesorii marirucsac, poșetă mare, chitară etc.350 RON
Extrarochie de mireasă, rochii speciale etc.620 RON

Toate accesoriile sunt posibile, va rugăm să contactati personalul nostru pentru detalii. Anumite accesorii ca: şapcă, cască, poşetă plic, poşetă mică, smartphone sunt posibile doar pentru printurile 3D de la 15 cm.

Preţul accesoriilor se adaugă la preţul printului ales.

Preţurile includ TVA

 • Timp de execuţie

Termenul de execuţie standard este de 14-60 zile lucrătoare. În caz de modificare veţi fi informat în momentul efectuării şedinţei foto.

 • Servicii Express

Execuţie express până în termenul de 7 zile lucratoare este 150 lei/comandă.

 • Livrare

Comenzile pot fi ridicate din studioul nostru sau pot fi livrate  la adresa indicată de client.

look-ul-tau

Look-ul tău

 • Stilul tău personal te face original. Acest lucru se va reflecta cu exactitate la statueta ta 3D. Hainele colorate pot adăuga o notă de clasă, prin procesul de imprimare precisă.
 • Combină blugii preferaţi cu un pulover fantezie, cu un tricou casual sau cu o rochie tip camaşă. Practic, toate materialele cu textură groasă şi printuri pot fi adaptate perfect. Îţi plac accesoriile cum ar fi: pălăriile colorate, șepcile, eșarfele sau poşetele? Adu-le cu tine! Ai un hobby sau chiar o adevarată pasiune? Exprimă acest lucru şi ia-ţi instrumentul, echipamentul, skateboard-ul, snowboard-ul etc. cu tine!
postura-ta-color

Postura ta

 • Echipa noastră este acolo pentru a te sprijini și a-ţi oferi îndrumare în alegerea posturii statuetei tale 3D. Ai un hobby sau un loc de muncă interesant? Expune-le! Cu doar câteva elemente de recuzită, alegerea posturii se poate face mai ușor. Eşti liber să aduci imagini cu posturile care îţi plac. Se poate, de asemenea, ca şi statuetele noastre expuse în studioul nostru să îţi servească drept inspiraţie. Împreună vom evalua apoi posibilitățile tehnice pentru a crea imaginea perfectă. Ne dorim să te simțiți confortabil în timpul şedinţei de fotografie 3D. Pentru ca să îţi putem îndeplini cererile și dorințele, te rugăm să îţi planifici cel puțin 30 de minute timpul de şedere la noi.
bine-de-stiut

Bine de știut

 • Îmbrăcămintea din mătase, latex, piele lucioasă sau lăcuită, materiale reflectorizante, materiale transparente, paietele şi sclipiciul, textilele extrem de fine, cum ar fi tulle-ul, şifonul etc. nu sunt adecvate pentru a fi reproduse. Senzorii camerelor foto au o capacitate limitată de a captura aceste suprafețe.
 •  Datorită limitărilor actuale ale tehnologiei de imprimare 3D, orice element mai mic decât aproximativ 3 cm în diametru nu poate fi garantat la imprimare. Aceasta include ochelarii, piese fine sau mici bijuterii, bijuteriile reflectorizante, ciucuri, şiruri de caractere, pălăriile cu margine de subțire, tocurile înalte de la pantofi etc.

Evenimente speciale? Nu te îngrijora, venim noi la tine!

Urmează să trăiți un eveniment special în viața Dvs. pe care ați dori să-l păstrați într-un mod unic, inovativ, revoluționar? Printurile MiniMe sunt soluția ideală pentru a imortaliza momentele de fericire, bucurie și reușită așa cum nu o face nicio altă tehnologie. Pe bază de rezervare, ne putem deplasa la locul evenimentului (nuntă, botez, majorat, concursuri sportive, prezentări de modă, evenimente corporate etc.). Pentru mai multe detalii, vă rugăm să completați formularul de contact.

error: Content is protected !!