Recent Posts
Autentificare / Creare cont
Search
  • Nu există produse în coș.

Vă oferim următoarele materiale de printare 3D:

Filament 3D PLA normal
PLAnormal.jpg20171212-2381-15qy5a1

de la 0,43 €/g*

PLA este o opțiune excelentă pentru prototipuri cu costuri reduse, rapide(carcase sau carcase electronice) și vine întro gamă largă de culori. Estenepotrivit pentru expunere la temperaturi ridicate.

*Prețurile sunt fără TVA.

Filament 3D PLA Fosforescent
large-pla fosforescent

de la 0,55 €/g*

PLA este o opțiune excelentă pentru prototipuri cu costuri reduse, rapide. Un pigmentfoarte special face ca acest filament să aibă o culoare mai intensă, fosforescentă.Pigmentul fosforescent nu face ca acest filament să emită o lumină strălucitoare înîntuneric ca și filamentul 3D Glow in the Dark, dar îl face să se vadă ca pe o culoarefoarte luminoasă, foarte intensă. Opțiuni culori:verde, galben, roz, portocaliu

*Prețurile sunt fără TVA.

Filament 3D PLA Glow in the Dark
PLAGlow-in-the-dark.jpg20171212-2381-10jnw0c

de la 0,55 €/g*

PLA este o opțiune excelentă pentru prototipuri cu costuri reduse,rapide. Materialele fosforescente adăugate fac filamentul 3D Glow inthe Dark capabil să absoarbă și ulterior să emită fotoni, care sunt unfel de particule mici de lumină. Pentru cele mai bune rezultate, luați înconsiderare imprimarea cu pereți groși și umplutură mică. Cu cât suntmai groși pereții, cu atât este mai puternică strălucirea! Ideal pentruproiecte de Halloween, bijuterii, jucării și figurine.

*Prețurile sunt fără TVA.

Filament 3D PLA Color changing by temperature (green-yellow)
masca-2

de la 0,55 €/g*

PLA este o opțiune excelentă pentru prototipuri cu costuri reduse, rapide. Specifcul acestui filament este că își modifică culoarea pebaza temperaturii. Atunci când temperatura este sub 33 ° C (91 ° F) filamentul este în culoarea inițială și atunci când temperatura trecepeste 33 ° C (91 ° F), se va schimba la o altă culoare. Vă oferim următoarele opțiuni de culori: Orange la galben ; verde la galben – gri-alb.

*Prețurile sunt fără TVA.

Filament 3D PLA multicolour
PLAMulticolor.jpg20171212-2381-qz86dg

de la 0,65 €/g*

Dorești mai multe culori pentru printarea machetei tale 3D? Încearcă aceastăimprimare 3D PLA Filament cu gradient multi-color, care oferă obiectului tăude imprimare un efect de gradient foarte lină între culori. Culorile suntaleatoare în fiecare rolă / bobină.

*Prețurile sunt fără TVA.

Filament 3D Cupru PLA
PLACupru.JPG20171212-2381-p1vwos

de la 0,7 €/g*

Este un filament care permite imprimări unice cu aspect metalic și finisat.Filamentul din cupru metalic este un amestec unic realizat prin combinarea pulberiireale de cupru cu filamentul PLA.O caracteristică deosebită a conținutului de cupru este greutatea sa – este deaproximativ de trei ori mai mare decât standardul PLA, ceea ce adaugă într-adevărautenticitatea amprentelor. Acest lucru este ideal dacă imprimați elemente precumbijuterii sau alte piese artistice.

*Prețurile sunt fără TVA.

COMPOZIT ALB
Praf-Compozit-alb

de la 2 €/cm3*

Ideal pentru modelele concepute pentru prezentare/ prototipare/ machetare în scopul evaluării designului, care nu trebuie să fie funcționale sau expuse la stress, umiditate sau căldură.
Materialul este compus din pulbere granulară pe bază de ghips.
Produsul final este greu și fragil, similar cu porțelanul
Suprafața are o finisare nisipoasă, granulară datorită tehnologiei bazate pe pulbere. Acest material permite o libertate maximă a designului deoarece nu necesită un material suplimentar de susținere. 

*Prețurile sunt fără TVA.

Filament 3D Aluminiu PLA
PLAAluminum.jpg20171212-2381-12ywney

de la 0,7 €/g*

Dacă ești în căutarea unui tip diferit de estetică pentru modelele tale 3D- ceva puținmai viu și mai strălucitor. Ei bine, pentru asta poți folosi metalul. Cu acest materialrealizat prin combinarea pulberii de aluminiu cu PLA veți obține toatecaracteristicile PLA dar cu finisaje metalice și luminoase. Culoare gri cu luciumetalic poate servi drept aluminiu sau argint.

*Prețurile sunt fără TVA.

Filament 3D PETG
large-petg 1

de la 0,9 €/g*

PETG oferă un impact îmbunătățit, rezistență chimică și la căldură comparativcu PLA / ABS. Este o barieră excelentă pentru apă și umezeală (utilizată pescară largă pentru sticle de băuturi moi) și este cea mai bună opțiune atuncicând doriți să imprimați piese semi-transparente.

*Prețurile sunt fără TVA.

Filament 3D ABS normal
large-abs5

de la 0,48 €/g*

ABS oferă proprietăți mecanice și termice bune, dar detaliile șimarginile ascuțite sunt de obicei mai puțin definite decât PLA.Sistemul ABS este ideal pentru prototipuri care necesită fixări sauelemente de interblocare.

*Prețurile sunt fără TVA.

Nylon
large-nylon 66

de la 0,9 €/g*

Nylon deține o rezistență ridicată la tracțiune. Forța superioarăde lipire a stratului permite o mai mare libertate a designului. Iarcapacitatea sa rezistentă la căldură este remarcabilă, poate toleratemperatura la 150 . Ideal pentru printuri 3D care necesită o bunărezistență mecanică și de tracțiune, cum ar fi pedalele, mânerele,legăturile, roțile, articulațiile, dispozitivele de fixare.

*Prețurile sunt fără TVA.

RĂȘINĂ STANDARD (GRI)
large-b_05-1-alb

de la 2,2 €/cm3*

Precizie înaltăIndiferent dacă structura suspendată sau suprafața netedă, efectul de modelare este foarte bun,suprafața rezultată este netedă și curată. Conceput pentru producția de înaltă precizie, esteideală pentru prototipări repid și pentru dezvoltarea produselor..Rășina cu detalii înalte (fotopolymer) este cea mai potrivită pentru desenele care necesită un nivelînalt de detaliere și o finisare fină a suprafeței, în special atunci când estetica este mai importantădecât funcționalitatea, cum ar fi prototipul ca mucegaiul injecție. Materialul este fragil, ceea ce îl facenecorespunzător pieselor funcționale

*Prețurile sunt fără TVA.

RĂȘINĂ CASTABILĂ
Rasinacastabila.jpg20171212-2381-e0310u

de la 2,6 €/cm3*

Plasarea precisă a vârfurilor · Finisarea fină a suprafeței · Redă detalii fineRășina castabilă are meritul de a nu fi toxic, de înaltă detaliere și de întărire rapidă. Modeleleimprimate prezintă o bună rezistență, duritate, flexibilitate și rezistență ridicată la impact.Rășina se arde curată, fără cenușă sau reziduuri.
Printurile cu rășină prezintă detalii fine, muchii ascuțite și o finisare netedă. Disponibilitateacolorului este limitată, dar poate fi ușor de vopsit și poate fi și semitranslucidă. Rezistenta deinalta calitate este ideala pentru tiparirea desenelor si sculpturilor complexe, pentru ca pana la0.2mm este suficientă pentru a crea detalii vizibile in mod clar. Pe lângă mărime, rășina nu arerestricții de proiectare.

*Prețurile sunt fără TVA.

COMPOZIT FULL-COLOR
PrafCompozitFullColor.png20171212-2381-aqn6nm

de la 2 €/cm3*

Ideal pentru modelele concepute pentru prezentare/ prototipare/ machetare înscopul evaluării designului, care nu trebuie să fie funcționale sau expuse la stress,umiditate sau căldură.
Capacitate completă de culoare, dur și fragil, similar cu porțelanul Finisajede nisip fin, granulare Ideal pentru modele conceptuale de revizuire șimodele de afișareRezoluție înaltă de 650×540 DPI folosind tehnologia de imprimare 3D cu jet de cerneală CMYK care permite producerea apână la 390.000 de culori diferiteMaterialul este compus din pulbere granulară pe bază de ghipsProdusul final este greu și fragil, similar cu porțelanulSuprafața are o finisare nisipoasă, granulară datorită tehnologiei bazate pe pulbereUtilizat pe scară largă pentru jucării personalizate și figurine pline de culoare.

*Prețurile sunt fără TVA.

Post Procesare

Pentru a spori calitatea printării, parțile 3D printate pot avea nevoie de anumite retușări sau tratamente. Acestea pot include tratamente chimicale, suport de sprijin, vopsit etc.

Când sunt necesare acestea vor fi menționate separat.

error: Content is protected !!