Recent Posts
Autentificare / Creare cont
Search
  • Nu există produse în coș.

Vă oferim următoarele materiale de printare 3D:

Tehnologia Selective Laser Sintering

Poliamidă PA12 pudră
pa12

PA 12  este unul dintre cele mai versatile materiale în imprimarea 3D profesională. Datorită rezistenței mecanice, flexibilității și rezistenței la căldură, este o alegere perfectă pentru prototipuri funcționale sau piese de uz final. Tehnologia SLS nu necesită  suporti  și, prin urmare, permite imprimarea chiar și a celor mai complexe modele.

Poliamidă PA11 pudră
Untitled-1

Pulberea PA11 este ideală pentru piesele mecanice din compartimentul motorului, piese complexe de utilizare finală pentru o gamă largă de aplicații, de la industria auto, pana la industria aerospațială.

Pudră TPE
24

Cu TPE este posibil să imprimați prototipuri funcționale, cum ar fi pompe, burdufuri, garnituri și alte soluții elastice dedicate lucrului în condiții dificile

Caracteristici:
Elastic
Durabil
Dens
După tratare cu solutii de etansare– impermeabil, etanș

Tipul materialului: TPE
Duritate Shore tip A: 90
Rezistența la tracțiune: 6,0 [MPa]
Alungirea la pauză: 196%
Punctul de topire: 190 ° C

Tehnologia Stereolithography

Rășină Fun To do Industrial Blend
industrial blend

de la … €/g*

A fost concepută în mod special pentru aplicații industriale care necesită o rășină foarte dură și care să-și mențină integritatea structurală atunci când este expusă la temperaturi foarte scăzute sau ridicate. ​Duritatea rășinii complet întărite este de 75 pe scara D. ​Rășina a fost încercată de la -45ºC până la +225ºC. Utilizata in: industria auto, arhitectura, productie etc. 

*Prețurile sunt fără TVA.

RĂȘINĂ STANDARD (GRI)
large-b_05-1-alb

de la 2,2 €/cm3*

Precizie înaltăIndiferent dacă structura suspendată sau suprafața netedă, efectul de modelare este foarte bun,suprafața rezultată este netedă și curată. Conceput pentru producția de înaltă precizie, esteideală pentru prototipări repid și pentru dezvoltarea produselor..Rășina cu detalii înalte (fotopolymer) este cea mai potrivită pentru desenele care necesită un nivelînalt de detaliere și o finisare fină a suprafeței, în special atunci când estetica este mai importantădecât funcționalitatea, cum ar fi prototipul ca mucegaiul injecție. Materialul este fragil, ceea ce îl facenecorespunzător pieselor funcționale

*Prețurile sunt fără TVA.

RĂȘINĂ CASTABILĂ
Rasinacastabila.jpg20171212-2381-e0310u

de la 2,6 €/cm3*

Plasarea precisă a vârfurilor · Finisarea fină a suprafeței · Redă detalii fineRășina castabilă are meritul de a nu fi toxic, de înaltă detaliere și de întărire rapidă. Modeleleimprimate prezintă o bună rezistență, duritate, flexibilitate și rezistență ridicată la impact.Rășina se arde curată, fără cenușă sau reziduuri.
Printurile cu rășină prezintă detalii fine, muchii ascuțite și o finisare netedă. Disponibilitateacolorului este limitată, dar poate fi ușor de vopsit și poate fi și semitranslucidă. Rezistenta deinalta calitate este ideala pentru tiparirea desenelor si sculpturilor complexe, pentru ca pana la0.2mm este suficientă pentru a crea detalii vizibile in mod clar. Pe lângă mărime, rășina nu arerestricții de proiectare.

*Prețurile sunt fără TVA.

Tehnologia Fused Deposition Modeling

Filament 3D PLA normal
PLAnormal.jpg20171212-2381-15qy5a1

de la 0,43 €/g*

PLA este o opțiune excelentă pentru prototipuri cu costuri reduse, rapide(carcase sau carcase electronice) și vine întro gamă largă de culori. Estenepotrivit pentru expunere la temperaturi ridicate.

*Prețurile sunt fără TVA.

Filament 3D ABS normal
large-abs5

de la 0,48 €/g*

ABS oferă proprietăți mecanice și termice bune, dar detaliile șimarginile ascuțite sunt de obicei mai puțin definite decât PLA.Sistemul ABS este ideal pentru prototipuri care necesită fixări sauelemente de interblocare.

*Prețurile sunt fără TVA.

Filament 3D PETG
large-petg 1

de la 0,9 €/g*

PETG oferă un impact îmbunătățit, rezistență chimică și la căldură comparativcu PLA / ABS. Este o barieră excelentă pentru apă și umezeală (utilizată pescară largă pentru sticle de băuturi moi) și este cea mai bună opțiune atuncicând doriți să imprimați piese semi-transparente.

*Prețurile sunt fără TVA.

Nylon
large-nylon 66

de la 0,9 €/g*

Nylon deține o rezistență ridicată la tracțiune. Forța superioarăde lipire a stratului permite o mai mare libertate a designului. Iarcapacitatea sa rezistentă la căldură este remarcabilă, poate toleratemperatura la 150 . Ideal pentru printuri 3D care necesită o bunărezistență mecanică și de tracțiune, cum ar fi pedalele, mânerele,legăturile, roțile, articulațiile, dispozitivele de fixare.

*Prețurile sunt fără TVA.

Tehnologia Color Jet Printing

COMPOZIT FULL-COLOR
PrafCompozitFullColor.png20171212-2381-aqn6nm

de la 2 €/cm3*

Ideal pentru modelele concepute pentru prezentare/ prototipare/ machetare înscopul evaluării designului, care nu trebuie să fie funcționale sau expuse la stress,umiditate sau căldură.
Capacitate completă de culoare, dur și fragil, similar cu porțelanul Finisajede nisip fin, granulare Ideal pentru modele conceptuale de revizuire șimodele de afișareRezoluție înaltă de 650×540 DPI folosind tehnologia de imprimare 3D cu jet de cerneală CMYK care permite producerea apână la 390.000 de culori diferiteMaterialul este compus din pulbere granulară pe bază de ghipsProdusul final este greu și fragil, similar cu porțelanulSuprafața are o finisare nisipoasă, granulară datorită tehnologiei bazate pe pulbereUtilizat pe scară largă pentru jucării personalizate și figurine pline de culoare.

*Prețurile sunt fără TVA.

COMPOZIT ALB
Praf-Compozit-alb

de la 2 €/cm3*

Ideal pentru modelele concepute pentru prezentare/ prototipare/ machetare în scopul evaluării designului, care nu trebuie să fie funcționale sau expuse la stress, umiditate sau căldură.
Materialul este compus din pulbere granulară pe bază de ghips.
Produsul final este greu și fragil, similar cu porțelanul
Suprafața are o finisare nisipoasă, granulară datorită tehnologiei bazate pe pulbere. Acest material permite o libertate maximă a designului deoarece nu necesită un material suplimentar de susținere. 

*Prețurile sunt fără TVA.

Post Procesare

Pentru a spori calitatea printării, parțile 3D printate pot avea nevoie de anumite retușări sau tratamente. Acestea pot include tratamente chimicale, suport de sprijin, vopsit etc.

Când sunt necesare acestea vor fi menționate separat.