Recent Posts
Autentificare / Creare cont
Search
  • Nu există produse în coș.

Flashforge Hunter

19 950 lei

Disponibilitate: în stoc

Category
Tags

Descriere

 

Flashforge Hunter DLP (Digital Light Processing), este o imprimantă 3D pe bază de rășină. Datorită rezoluției sale de 0,0125 mm, această imprimantă cu rășină 3D se potrivește profesioniștilor, în special în industria bijuteriilor aceasta având un mod de suport pentru bijuterii.

Cuva de rășină detașabilă are o peliculă pre-instalată, astfel încât utilizatorii să economisească timp. Modurile de imprimare sunt simple, cu presetări de rășină.

 

Principalele caracteristici Hunter DLP:

Flashforge Hunter este o imprimantă 3D DLP (Digital Light Processing), care permite utilizatorului să printeze modele 3D în detaliu. Rășina fotopolimerică este adoptată ca material de printare. Deoarece poate printa un strat întreg de model 3D la un moment dat, timpul de imprimare consumat este în general mai scurt decât cel al imprimantei 3D SLA.

COMPATIBILĂ CU RĂȘINI DIN PARTEA TERȚILOR

Hunter DLP este compatibilă cu rășini de printare 3D ale terților, astfel încât utilizatorii pot avea mai multă flexibilitate pentru a încerca diferite tipuri de rășini, cum ar fi rășina turnată, rășina dură, rășina biocompatibilă, etc. Prin urmare, Hunter DLP este utilă pentru a realiza prototipuri dure extrem de detaliate în inginerie, modele de inel castabile sau chiar modele medicale.

MOTOR CU LUMINĂ AUTO-DEZVOLTATĂ

Hunter DLP utilizează un motor de lumină propriu dezvoltat de rezoluție Full HD 1080p, care poate asigura o intensitate LED mai stabilă și o calitate mai bună a printării.

GHIDUL LINEAR DE MOTOR

Modulul de acționare a ghidului LM pentru axa Z industrială permite o precizie a micronului, realizând o suprafață de imprimare mai lină.

CUVĂ DE RĂȘINĂ DIN ALUMINIU FEP FILM

Scoarea cu ușurință a cuvei de rășină pentru schimbarea materialului asigură o cantitate mică de deșeuri de materiale. Cuva de rășină din aluminiu durabil nu necesită întreținere. Filmul cu durată de viață durabilă FEP poate fi ușor înlocuit.

PLACA DE CONSTRUCȚIE

Placa de construcție poate fi înlocuită rapid și nu este necesară calibrarea. Aceasta înseamnă o viteză mai rapidă de imprimare și mai ușor de făcut post tratamentul.

ECRAN TACTIL

Interfață de utilizator simplă și intuitivă care este foarte ușor de utilizat.

AVANTAJUL PRINCIPAL DE PROIECTARE

Placa de bază cu o arhitectură avansată și motorul de iluminat propriu dezvoltat funcționează împreună perfect. Procesorul ARM Dual-Core 800 MHz asigură o performanță ridicată și o experiență mai bună a utilizatorului. Placa de bază este proiectată și realizată în plăci de înaltă precizie cu 10 straturi, care asigură protecția EMC, integritatea și stabilitatea semnalului de proiecție.

Conectivitate Wi-Fi: permite printarea 3D independentă.

Calibrarea automata pentru evitarea calibrarării consumatoare de timp.

 

Parametri de bază:

Tehnologie: Digital Light Processing (405 nm LED cu 50,000 ore durata de viață)

Volum printare: 1,215 litri

Dimensiuni printare: 120 x 67.5 x150mm (LxWxH)

Dimensiunea pixelului X, Y: 62,5 μm

Rezoluție strat: 12,5 / 25 / 50μm

 Sursă de lumină: 405nm LED

Intrare fișier: STL

Dimensiunea produs: 360 x 310 x 565 mm

Greutate: 17,8 kg

Putere: 100-240 V, 50-GHz, 1A

Software: FlashPrint

Conectivitate: USB Stick / Cablu USB / WIFI

 

 Recomandăm utilizarea acestei imprimante împreună cu aplicația FlashPrint.