Recent Posts
Autentificare / Creare cont
Search
  • Nu există produse în coș.

Filament 3D NYLON

399 lei 279 lei

Category
Tags

Descriere

Nylon-ul este un material de printare 3D incredibil de puternic, durabil și versatil. Flexibil când este subțire, dar cu o aderență foarte înaltă între straturi, nylon-ul este perfect pentru obiecte precum balamalele și alte părți funcționale. În comparație cu majoritatea celorlalte filamente, el se prezintă ca cel mai bun candidat, atunci când ia în considerare forța, flexibilitatea și durabilitatea.

O altă caracteristică unică al acestui filament de imprimantă 3D este că îl puteți vopsi, fie înainte sau după procesul de printare.

Fibrele din nylon printate în alb natural luminos, cu o suprafață translucidă, pot absorbi culoarea adăugată post-procesării cu cele mai comune vopsele de îmbrăcăminte pe bază de acizi sau coloranți specifici țesăturilor de îmbrăcăminte. Fibra de nylon este extrem de sensibilă la umiditate, deci pentru a obține rezultate optime se recomandă luarea măsurilor de uscare în timpul depozitării și imediat înainte de printare (folosind agent de deshidratare, vid sau temperatură ridicată).

 

Caracteristici:

 

Forță: Înaltă

Flexibilitate: Ridicată

Durabilitate: Mare

Dificultate de utilizare: Medie

Temperatura de imprimare: 240° C – 260 ° C

Temperatura plăcii de construcție: 70 ° C – 100 ° C

Contractie/deformare: Considerabilă

Solubil: Nu

Diametru precis: 1,75 mm, variații + / -0,03 mm, rotunjime +/- 0,02 mm

Ambalaj: 1 kg în bobină din plastic