Recent Posts
Autentificare / Creare cont
Search

Întrebări frecvente

Dăunează sănătății şedinta foto 3D?

Deloc. Ne bazăm 100 % pe tehnologia de fotografie digitială. Ceea ce facem este o mulțime de fotografii cu tine în 2-3 secunde.

Cum pot obţine un Print MiniMe?

Întâi trebuie să faceţi o programare pentru realizarea şedinţei foto 3D. Înainte de şedinţă, recomandăm clienţillor să înlăture bijuteriile reflectorizante, hainele reflectorizante, ochelarii sau orice alt accesoriu reflectorizant ce pot afecta senzorii camerelor foto. Informaţiile complete le găsiţi la Sfaturi importante. Şedinţa foto 3D durează 2-3 secunde. În aproximativ 5 minute după şedinţa foto vă vom arăta fotografiile efectuate. Când statueta este gata de livrare, vă vom contacta telefonic.

Ce fel de posturi pot avea pentru statueta mea?

În principiu orice postură. Ipostazele cum ar fi cu degetele răspândite în fire de păr etc. tind să se rupă și nu pot fi imprimate. Dimensiunile casetei de încadrare virtuală este de aproximativ 1,20 m x 1,20 m x 2,30 m în înălțime. Orice postură care se încadrează în echipamentul nostru poate fi efectuată.

Cum funcționează echipamentul fotogrammetric?

Eşti fotografiat din 100 de unghiuri diferite în exact același timp după care datele sunt transferate la staţia de lucru.

Pot participa la şedinţa foto 3D copiii şi animalul de companie?

Bineînţeles. Timpul scurt de captare a imaginii a echipamentului nostru îl face ideal pentru copii şi animale.

Vor fi salvate datele mele?

Absolut. Arhivarea digitală a datelor dvs. se va păstra 100% privată și sigură. Datele dumneavoastră vor fi șterse la cerere.

Din ce materiale sunt realizate statuetele 3D Mini Me?

Materialul reprezintă un ultra performant compozit.

Cât sunt de stabile?

Printurile MiniMe sunt realizate utilizând tehnologia de imprimare 3D multi-color cea mai sofisticată. Cu toate acestea, tehnologia este nouă și încă mai are câteva limitări de depășit în viitor. Gândiți-vă la statuetă ca la un tablou original pe care doriți să-l trataţi cu atenție. Părțile subțiri ale structurii, cum ar fi degetele sau urechile, se pot sparge dacă acesta suportă un şoc. Căldura peste 60 ° C, apa, umiditatea puternică și lumina directă a soarelui poate afecta suprafața acesteia. Culorile ar putea dispărea în aceste condiții, însă pentru a da figurinei o structură sănătoasă pentru o lungă perioadă de timp tratăm suprafața cu un strat special.

Când şi cum plătesc?

Plata se face în întregime înainte de şedinţa de fotografiere datorită caracterului individual al statuetei 3D Mini Me. Oferim diverse metode de plată:

– card bancar MasterCard şi Visa;
– numerar

Cât timp durează ca statueta mea să fie realizată și gata de livrare sau ridicare?

Procesul durează aproximativ 14-60 zile lucrătoare, însă vă vom informa telefonic sau pe email în momentul finalizării acesteia.

error: Content is protected !!