Recent Posts
Autentificare / Creare cont
Search

Oferă ocazia unei experiențe de neuitat

Eşti în căutarea unui cadou inedit pentru o persoană specială? Atunci ai venit la locul potrivit. În studioul nostru de fotografie 3D nu numai că creezi un cadou original, vei avea o experienţă extraordinară.

Cu cea mai mare precizie tehnică și grijă producem o imagine 3D imprimată a celor dragi. Există un moment sau un gând pe care  doreşti să nu-l uiţi? Nici o problemă.  Noi vom îl vom captura pentru tine iar tu îl vei lua acasă.

Dar asta nu e tot. Pe langă statueta în miniatură, am pregatit pentru tine ceva mult mai mult: amintirea unui şedinte foto exclusive și a unei aventuri. Ne dorim să surprindem amintiri și sentimente pentru tine pe care să le prețuieşti pentru totdeauna.

Acest card cadou poate fi folosit ca, de exemplu, …

… un cadou de ziua de naştere
… pentru nunţi
… pentru Ziua Îndrăgostiților
… un cadou de vacanță
… o aniversare a companiei
… sau pur și simplu un cadou pentru cei dragi

Cu noi, nu doar oferi o statuetă, împărtăşeşti o experiență. Dacă preferi să imortalizaţi animalul de companie, nici o problemă. Nu contează dacă e un câine, o pisică sau un iepure noi le putem obține în fața aparatului de fotografiat. Ţi-am trezit interesul? Contactează-ne telefonic pentru a afla informaţii suplimentare.

Sorry, no posts matched your criteria.
error: Content is protected !!