Termeni si conditii

Toate achizițiile sunt supuse termenilor și condițiilor de mai jos, unde “3D Mini Me” reprezintă vânzătorul; “printuri 3D Mini Me” produsul final achiziționat; și “Client” subiectul fotografiat, consumatorul final și/sau reprezentantul legal al acestora.

Plata se face în întregime înainte de şedinţa de fotografiere. Odată ce fotografiile au fost procesate, comanda nu poate fi anulată. 3D Mini Me se angajează să ofere clienților săi o experiență pozitivă și va face eforturi pentru a asigura produsul finit corespunde așteptărilor.

Diferențele mici pot apărea între client și statueta Mini Me datorită naturii proceselor 3D. Anumite detalii pot fi dificil de descifrat din cauza miniaturii printurilor Mini Me iar anumite structuri pot fi omise din cauza fragilității lor în producția 3D.

Printurile Mini Me sunt fabricate printr-un proces de imprimare 3D și sunt compuse dintr-un material non-toxic, un compozit ultra performant. Materialul rezultat este fragil și trebuie tratat cu grijă pentru a preveni ruperea. Statuetele Mini Me nu sunt jucării și ar trebui să fie ținute departe de copii, deoarece acestea pot prezenta un risc de siguranță. În cazul în care piesele sunt ingerate, adresați-vă imediat unui medic.

Culorile și detalierea printurilor Mini Me pot dispărea în timp. Se recomandă evitarea contactului direct cu apa şi  lumina directă a soarelui care pot duce la efecte de albire. Printurile ar trebui să fie ținute departe de umezeală sau substanțe chimice.

În funcție de poziționare și de echilibru la momentul scanării, nu toate printurile Mini Me stau fără suport. În astfel de cazuri, suporturi permanente sunt disponibile pentru achiziționare și pot fi adăugate după ce s-a realizat statueta.

Printurile Mini Me sunt expediate direct către clienți sau pot fi ridicate din studioul nostru. Termenul de execuţie standard este de 14-30 zile lucrătoare de la data şedinţei foto. În situația în care timpul de livrare este mai îndelungat, 3D  Mini Me va notifica clientul în momentul efectuării şedinţei foto.

Clientul garantează că el sau ea are dreptul să fie de acord cu reproducerea asemănării lor și toate accesoriile însoțitoare precum și ținuta. 3D Mini Me își rezervă dreptul de a menține asemănarea în toate formatele, inclusiv 2D, 3D digitale și fizică, precum și de a folosi un astfel de publicitate, afișare, publicare. 3D Mini Me păstrează datele de scanare 3D pentru ușurința de retipărire și pentru dezvoltarea de noi aplicații. 3D Mini Me respectă intimitatea clienților săi. Dacă alegeți ca datele dvs. să fie eliminate din bazele noastre de date la livrarea produsului final, vă rugăm să transmiteţi solicitarea pe e-mail studio@3dminime.ro cu numărul de ordine, în termen de 7 zile de la efectuarea comenzii.

eCommerce

Politica de confidentialitate:

Noi respectăm si ne angajăm să protejăm intimitatea dvs. S-ar putea colecta informații de identificare personală atunci când vizitați site-ul nostru. De asemenea, în mod automat se primeşte și se înregistrează informații în jurnalele de server din browser-ul dvs., inclusiv adresa IP, informațiile cookie și pagina vizitată. Noi nu vom vinde informațiile personale identificabile numănui.

Politica de livrare:

Vă asigurăm că comanda dvs. va fi livrată în termen de 14 – 30 zile lucrătoare de la data şedinţei foto 3D sau poate fi ridicată de la studioul nostru. Veţi fi informat telefonic sau pe e-mail în momentul în care printul Mini Me este gata de livrare. Livrarea este gratuită.